Ilmoittautuminen salibandykerhoihin on auki!
9.7.2020 15:34 Uutisointi / Pääsivusto

Salibandykerhot alkavat vko 36!

Tervetuloa mukaan salibandyharrastuksen pariin!

Salibandykerhot käynnistyvät taas elo-syyskuun vaihteessa. Kerhoissa opettelemme salibandyn alkeita, harjoitamme pelein ja leikein liikuntataitoja monipuolisesti sekä pelaamme tottakai salibandya.

Tänä vuonna kerhot järjestetään tuttuun tapaan Piikkiön liikuntahallilla, Auranlaakson koululla sekä Valkeavuoren koululla.

Ryhmät:
2011-2013 syntyneet
2014-2016 syntyneet

Mukaansa lapsi tarvitsee liikunnallisen varustuksen, sisäpelikengät sekä juomapullon. Oma maila ja suojalasit on hyvä olla, mutta varusteita saa myös lainaksi.

Kerhot alkavat viikolla 36. Salibandykerhon hinta kaudella 2020-2021 on 160€, maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Toimintakausi kerhoilla on syys-huhtikuu. Kerhoon saa tulla kokeilemaan 2 viikkoa ilmaiseksi, mikäli harrastus ei tunnu omalta, suoritettu kausimaksu palautetaan. Rohkeasti siis testaamaan!

Uutta!
Kortteliliiga! Tällä kaudella kerholaisilla on halutessaan mahdollisuus osallistua harjoittelun lisäksi myös peleihin. Kokoamme kerholaisista joukkueita, joilla osallistumme Länsirannikon alueella pelattavaan kortteliliigaan. Pelejä on noin kerran kuukaudessa. Osallistumisesta koituvat kustannukset laskutamme peleihin osallistuvilta erikseen.

Ilmoittaudu mukaan!
Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla ryhmää johon haluat ilmoittautua!

   
Lisää uutisia
SBS Littoinen
«  Lokakuu   »
Kategoriat