Salibandykerhot

Tervetuloa mukaan salibandyharrastuksen pariin!
Kerhoissa opettelemme salibandyn alkeita, harjoitamme pelein ja leikein liikuntataitoja monipuolisesti sekä pelaamme tottakai salibandya.
Tänä vuonna kerhot järjestetään tuttuun tapaan Piikkiön Liikuntahallilla, Auranlaakson koululla sekä Valkeavuoren koululla.

Ryhmät:
2011-2013 syntyneet
2014-2016 syntyneet

Mukaansa lapsi tarvitsee liikunnallisen varustuksen, sisäpelikengät sekä juomapullon. Oma maila ja suojalasit on hyvä olla, mutta varusteita saa myös lainaksi.

Kerhot jatkuvat joulutauon jälkeen taas viikolla 2. Salibandykerhon hinta kevätkaudella on 80€, maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kerhoihin saa tulla kokeilemaan 2 viikkoa veloituksetta, homman jäädessä kesken, suoritettu kausimaksu palautetaan. Rohkeasti siis testaamaan!

Uutta!
Kortteliliiga! Tällä kaudella kerholaisilla on halutessaan mahdollisuus osallistua harjoittelun lisäksi myös peleihin. Kokoamme kerholaisista joukkueita, joilla osallistumme Länsirannikon alueella pelattavaan kortteliliigaan. Pelejä on noin kerran kuukaudessa. Osallistumisesta koituvat kustannukset laskutamme peleihin osallistuvilta erikseen.

Ilmoittaudu mukaan! (Uusien ilmoittautuminen kevät kaudelle käynnistyy 16.12.2020)
Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla ryhmää johon haluat ilmoittautua!

Lisätiedot:
Juho Poikkeus p.050-4440899   
Lisää uutisia
SBS Littoinen
«  Maaliskuu   »
Kategoriat