SBS Littoinen uuden salibandyvuoden kynnyksellä
SBS LittoinenJulkaistu: 05.01.2022 16.24

SBS Littoinen uuden salibandyvuoden kynnyksellä

Kohti uutta salibandyvuotta

Vuosi on vaihtunut ja joukkueet ovat palailleet joulutauolta takaisin harjoituskentille. Uusi salibandyvuosi rykäistään Littoisissa pelien osalta käyntiin heti avausviikonloppuna kahden joukkueen voimin, kun P10- ja P18-joukkueet jatkavat sarjakausiaan tahoillaan. Myös miesten joukkueen kausi oltiin merkattu jatkuvaksi heti vuoden vaihteen jälkeen, mutta kuin ilotulitteet myös miesten pelien jatko hajosi savuna ilmaan, kun paikallinen aluehallintovirasto päätti, että aikuisjoukkueet jatkavat taukoa ainakin tammikuun puoleen väliin asti.

Junioriryhmien osalta harjoitukset saavat edelleen jatkua ja toiminta palaakin normaaliin arkirytmiin tulevana maanantaina, kun myös salibandykerhot jatkavat toimintaansa. Tiedossa onkin vauhdikas ja toivottavasti pelientäyteinen kevät kausi. Juniorijoukkueet jatkavat omia sarjojaan tammikuun aikana, jonka lisäksi Littoisen värit tulevat näkymään entistä laajemmin myös alueen Kortteliliigassa.

Juniorijoukkuetoiminnan lisäksi viikoittain järjestettävissä salibandykerhoissa on riittänyt alkukauden ajan vilskettä. Kerholaiset ovat lähteneet hienosti mukaan myös Kortteliliigaan. Nyt syyskaudella meiltä oli joukkue 2014- ja 2015-syntyneiden sarjassa, yksi kummassakin, joka oli allekirjoittaneelta totaalisen alimitoitettu arvio. Nyt kevät kaudelle saimme näihin ikäluokkiin mukaan 2 joukkuetta kumpaankin, jonka lisäksi seuran edustusta nähdään kahden joukkueellisen verran myös uutena alkavassa 2016-syntyneiden Kortteliliigassa.

Meille uutena asiana alkanut salibandykausi toi mukanaan Salibandyliiton MAAJOUKKUETIE-toiminnan. Littoislaista edustusta on nähty niin P14 (-08) kuin P13 (-09) alueleireillä sekä P13 MAAJOUKKUETIE-tapahtumassa Eerikkilässä.


(Arttu V, Paavo A, Matias ja Miio ensimmäisellä alueleirillä)


Mukaan toimintaan?

SBS Littoinen tarjoaa monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Joukkueisiin ja kerhoryhmiin mahtuu edelleen mukaan, joten tervetuloa kokeilemaan. Aikuisille löytyy miesten joukkueen lisäksi myös rentoa pelailua kuntosählyn muodossa.

Joukkueiden yhteyshenkilöiden tiedot löytyvät täältä.


SBS Littoinen liikuttaa Kaarinassa

Henri Saarinen